jueves, 20 de noviembre de 2008

Cuina ràpida o cuina tradicional?

Avui en dia poca gent te temps per a cuinar. La manca de temps originat pel treball, prendre cura de la família i demès obligacions quotidianes fan que a l’hora d’esmorzar es tinga que recórrer a la cuina ràpida i, en la majoria dels casos, poc saludable. Però cada vegada hi ha més gent que pren consciencia de la seua alimentació i es preocupa de menjar millor encara que tinga poc de temps.

Tot depèn del que s’entenga per cuina ràpida: la de les franquícies fetes amb moltes més grasses de les recomanades i abusant de les fregiduries o les que necessiten poc de temps per a preparar-les però que es fan amb productes autòctons i naturals.

Pocs dels defensors de la cuina tradicional s’aturen a pensar que, així com avanç aquestos menjars eren bons per a la població majoritàriament llauradora i que, per tant, feia un considerable esforç físic diàriament, con convenen a la gent d’ara que es passa la seua jornada laboral seguda davant d’un ordinador.

1 comentario:

rake dijo...

Piensas hacerme la competencia???

Esto es la guerra, jeje.