miércoles, 19 de noviembre de 2008

Els teus programes de televisió favorits

Entrevistes, humor, sèries, pel·lícules o concursos. L’oferta televisiva és molt àmplia avui en dia però ben cert és que, com a la majoria de espectadors, passa més temps fen servir el comandament a distància de l’aparell de televisió per a canviar de canal que mirant-me algú d’aquells programes.

Les entrevistes de persones suposadament famoses per tindre una història amb un altra persona suposadament famosa no m’interessen; els espais com ‘Escenas de matrimonio’ són humor? I de les pel·lícules no cal ni parlar-ne. Fora del cinema comercial tens que anar-te’n a horaris impossibles i damunt, les eternes parades publicitàries et fan perdre el fil del que succeeix a la pantalla.

Es per això que nomes queden les sèries. Algunes molt bones i algunes molt dolentes però almenys son curtes i pots passar una estona agradable asseguda al sofà sense pensar en els maldecaps diaris de la vida reial.

2 comentarios:

Lidón B dijo...

les sèries demanen menys esforços i menys dedicació!

m'alegre de la teua reaparició, tot i que siga per a preparar l'examen, no?

:)

Sense Traça dijo...

Ja, ja, ja, m’has pillat. El text forma part d’un exercici que faig per a preparar-me l’examen. Ara sabràs que amb la meua nefasta redacció suspendré irremediablement.